Når vi har fået sarierne hjem, klipper vi som oftest en hel ad gangen. Vi kigger på den sammen og vurderer hvilke modeller der vil tage sig bedst ud i farven og med det pågældende mønster… I denne sari har vi klippet det store firkantede tørklæde “Harmony” ud af borden. pralestykket som vi har hørt Ellen (ellenweber-design.dk) kalde det, det ene endestykke af sarien der som oftest er mest farverigt og mønstret. Vi fik også sommerkjolen “Ease”, som Trine har på, og blusen “Care” som Gitte har på – begge i selskab med “Harmony”, ud af samme sari. Sarierne er smukke i sig selv, men på denne måde får vi chancen for at sammensætte den på flere måder, samtidig med at vi konverterer den til vores egen garderobe.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *