Mød Modellerne

! OPDATERING OM NYESTE MODELLER KOMMER SNART !

Vi er begge “tørklædomaner” og måtte derfor have flere varianter af tørklæder i vores kollektion, det er blevet til modellerne “Light”, “Joy”, “Charm” og “Harmony”.

Så skulle der være en top der kunne bruges til alt (“Sync”), en nederdel man kunne svæve i (“Flow”), den perfekte luftige sommerkjole (“Ease”), en kjole der kunne omfavne de fleste og både bruges til afslapning og fest (“Embrace”) og en elegant bluse der kan dække de udsatte skuldre under solens skær (“Care”).

“LIGHT”

Et smalt aflangt tørklæde som kan bringe liv og farve til outfittet.
“Light” kan også bruges til håret på en dårlig hårdag eller i et sæt med matchende sjal, top og nederdel, hvis man vil gå “all in”.
Det er et tørklæde der kan bruges indendørs i de koldere måneder eller udendørs når vejret er mildt.
“Light” er som navnet antyder let, det vejer næsten ingenting, er let anvendeligt og lyser op med mønstre eller farver.

“JOY”

Et stort aflangt tørklæde der er perfekt som sjal til en begivenhedsrig lejlighed eller til at skærme skuldrene lidt en solrig dag.
“Joy” kan bæres sammen med toppen “Sync” og nederdelen “Flow” fra den samme sari som et elegant sæt til bryllup eller lignende – men i stedet for at have købt en dyr kjole man måske kun kommer i en enkelt gang mere, kan sættet efterfølgende skilles ad og “Joy” kan bruges som tørklæde i de koldere måneder og sjal til de kølige sommeraftener.

“Charm”

En lille charmeklud til at pifte ethvert outfit op.

“Harmony”

Et stort firkantet tørklæde der både giver farve og fylde om halsen.
“Harmony” kan også bruges som et lille sjal, evt. sammen med blusen “Care” eller kjolen “Embrace” fra samme sari.

“Sync”

“Sync” betyder synkronicitet – “samtidighed, samstemthed, rytme” i følge ‘Den Store Danske’ ordbog.
Det er netop det vi forbinder med denne model. “Samtidighed” fordi den skal bæres sammen med noget andet, “samstemthed” fordi den både bringer liv til et hverdags sæt med jeans og ovenpå en langærmet T-shirt, er behagelig at have på som undertrøje, kan fuldende et elegant fest sæt og give solen fri adgang til at kysse huden på en varm sommerdag. “Rytmen” kommer i form af den elegante bevægelse som formen og silken giver toppen, den fornemmes fordi den passer med rytmen i mange forskellige momenter i et liv.

“Flow”

En nederdel der giver en fornemmelse af at svæve afsted. Den kan både bruges til fest og hverdag, styles til sommer med et par bikershorts og en top eller til de koldere tider med leggings og langærmet.

“Ease”

Den perfekte sommerkjole som giver rig mulighed for at få sommerkulør og samtidig er dejlig luftig.
“Ease” kan også bruges over et par leggings og en langærmet T-shirt i de koldere måneder.

“Embrace”

Kjolen der omfavner de fleste størrelser, den der ikke strammer og kan bruges til alt, den man altid har lyst til at tage på.
Brug “Embrace” afslappet til hverdag med en cardigan og leggings, til sommer med en underkjole eller stylet til fest, evt. med et “Harmony” som sjal fra samme sari.

“Care”

En elegant bluse der passer på de udsatte skuldre om sommeren og lyser op om vinteren.
“Care” kan både styles til hverdag og fest, den er “one-size” og kan bruges af de fleste.